ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Η Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα χαρακτηρίζεται ως Μεσογειακή και έχει κοινά χαρακτηριστικά με τις παραδοσιακές κουζίνες της Ιταλίας, των Βαλκανίων και της Τουρκίας. Η σύγχρονη ελληνική κουζίνα έχει ευρεία χρήση λαχανικών, ελαιόλαδου, δημητριακών, ψαριών, κρασιού και κρέατος. Άλλα σημαντικά προϊόντα είναι οι ελιές, οι ντομάτες, το τυρί, οι μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το γιαούρτι ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά των ελληνικών γλυκών είναι οι ξηροί καρποί, το μέλι και τα φρούτα.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]